Monday, 7 November 2011

raya lagi ^_^

hey ~ raya,,,
besst raya kali nie,,,
tp sygss,,,,ada jugak yang tak bestnya,,,
huhu,,,tapa,,lupakan ja,,,,tam0 egt dah yg ta best tuh,,
kan ? kan ?? bley ka lupa ??
hahaha,,,well,,,,bleyh r br0 !
[p/s : daa lupa daa p0wn,,]











hehe,,


#well,,,apep0wn,,,raye nie best ! best cgt,,, !

tp sygss,,,rindu kau beb [EISHA]
n , da dpt blek daa kwn baik aku yg dlu ,,,, syg kau !

Wednesday, 26 October 2011

hey ! nie aku ~ nadd ~!!

                                                             hey ! nie na-ciemueiyna
selamt berkenalan eyk ?? k,,,, thanks,,,hehex,,,,um0 14 ta0n,,,sk0ol at tunku putra..
umah at,,bkt tangga,,hehe,,gtaw smpai abess....anak ke 2,,,,kwn baik ada 3 0wg,,ciera,,mus,,,eiycha,,
hmm,,,ehem2,,,nma mirul ~ kihkhkihkih ~!! {gal0k gal0k}




ngee ~!! peace ! daaa....
^_^

sayang kau ~

eiycha ~
garang...c0mel...friendly....pandai...ada pkwe,,,tp,,,mnx break,,haha,,jaat la eiycha nie,,adess~

ciera ~
c0mel...funny+l0qlaq+tak ketahwan....pandai....antara 3 owg dpa nie,,,dy nie la pling gila skli,,,haha

mumueyhh ~
c0mel...pandai...dy nie kdg2 bleyh jadi sewen gak,,,hahaha,,,,sma mcm ciera,,kdg2 tak ketahwan,,muahaha ~

0kay ~!! nie dy lagu untk kwn aq yg tersayang ~!!


well..papa p0wn,,aq syg depa 3 owg nie,,,yg nie aq ada,,, ~!! bubyep,...,.,.,.,.,.
lebiu fwenzz ~!! <3

salah saya..memberi harapan..

awak,,,nie kisah kita awak,,,,awak egt tak ?? 
awak kenal saya melalui kawan lelaki saya,,,huhux,,,lpas 2,,,awak teg0r saya dalam fb,,,,0kay,,,saya p0wn layan la awak,,tapi,,,masa 2 tak lebih,,,,sebagai kawan jaa....mersa sgt,,,,,,awak se0rang yang funny,,,saya suka awak,,,huhux,,,funny sgt,,tapi,,,,entah lahhh,,,,,maybe,,saya mula suka kan awak k0d,,,,tp,,,kal0 awak teg0r saya,,happy sgt ! ! ! entah lahh,,,,luar biasa perasaan nie,,,,tak tawu na jelaskan mcm mna,,
awak,,,apa kata kita jadi kwan baik >?? nak tak ???? hehehehe ~! thanks awak,,,cuz,,,sudi jadi kawan saya,,,
apa p0wn,,,,kita smken rapat,,,mesra,,,,awak tawu yang saya dah ada bf,,tape,,,awak ta kisah,,,bknnya kac0 hubungan persahabatan kita p0wn kan ?? a'aa,,,ta kac0 p0wn ~ ngee ~ awak c0mel,,,,kecikk jer,,,hehe,,,same jer nan saya,,,,,na sama tggi ! c0melllll ~ suke2 ! awak laa yg c0mel,,,saya tak p0wn,,,, 
tapi,,,satu hari,,,,bf saya tak bagi saya kawan nan awak dah,,,,,,saya tipu dy,,,,saya kata saya tak layan,,,jaat kan saya nie ?? tapi,,,sy buat untuk awak,,, saya mula sukakan awak,,,,saya tanak tipu diri sendiri dan juga tanak tipu awak,,,
awak tak tawu yg saya sukakan awak,,,,,
ada satu hari,,awak luahkan perasaan awak dekat saya,,,,apa lagi ?? happy tak terhingga la saya,,,hehehe,,,,happy sgt awak,,thanks,,,, ~ awak ckp,,awak syg saya,,,huhux,,,,bukan main jual mahal saya mase 2,,,huhux,,,,tapi,,,dalam hati,,,,mna bleyh tipu perasaan bahagia sedang menguasai diri....awakk,,,,saya  p0wn sygkan awak,,,tapi,,,,saya tak berani luahkan perasaan 2,,,saya tak0t awak mainkan perasaan saya...
tapi,,,,saya nak awak tawu yang saya sygkan awak,,,,,
then,,,,awak tawu,,,,maybe awak tawu dari segi saya chat nan awak k0d,,,saya ta pernah bg tawu awak yg saya sukakan awak,,,,mcm mna awak tahu ?? hurmm,,,bt0l kan apa 0rang cakp,,,,kita dpt tawu 0rang syg kita melalui perubahan yg dia tunjukkan,,,hurmm malunyaaaaaaa msa 2,,,,awak daa tawu,,,ala,,,,,tape,,,,saya pndai c0ver line,,hehex,,,,,pndai x saya ?? hehe,,,,buat muka tak bersalah pulakk kan ?? hehe,,,jaat laa saya nie,,,,well,,,,lantak laa benda 2,,tanak pker,,,lg p0wn,,,saya da ada bf,,hehe,,,,,
saya mula keliru,,,,sama ada saya sayang awak at0up0wn tidak,,,sbb,,,ramai 0wg kata awak playgirl,,,kawan2 saya p0wn,,,apa na buat,,,,da syg,,,bnda 2 suma saya lemparkan jauh2,,,tanak sket hati  la katakan....0kay,,,ck0p la takat nie,,,,,awak,,, saya tanak awak kecewa lpas nie kal0 sya tinggalkan awak,,,
at0u saya putuskan hubungan persahabatan kita,,,,,saya harap awak faham..
tapi,,,,sunyi sgt lepas buat mcm 2,,,,saya rasa,,,bertapa ter0knya perangai saya,,,sbb buat mcm 2 dekat awak,,,skrg nie,,,saya yang mula rindu awak,,,,,,tapi,,,saya tak tawu awak rindu saya ke tak,,,,,saya mula tanamkan azam yang saya tanak layan awak dah lepas nie !!!! tapi,,,,sebaliknya ~ apa nie ? napa jd ceni ? napa tak bleyh ?? susah sgt ke na lupakan awak ??? uishhh !!! tlg laa pegi jauh dari fikiran saya,,,awak !!!! t0long laaa ! saya tanak awak kecewa lepas nie,,,,s0,skunk nie,,,napa awak msih lg ada dalam fkiran saya,,,awak tak faham ke ? tlg laa ! awak,,,,saya merayu nie awak,,,,
         *awak saya dah buat keputusan yang saya akan tinggalkan awak*
tlg la faham eyk ??? k,,,,,, saya tawu awak bleyh lupakan saya wal0up0wn di mulut awak,,,awak cakap "takkan b0leh lupakan" awak,,,thanks sbb sudi jadi kwn saya selama nie,,,wal0up0wn ta smpai setahun ~
thankss awak,,,
saya buat suma nie untuk awak,,,, saya harap >awak dapat terima kenyataan yang saya masih sayangkan awak wal0up0wn saya yang putuskan hubungan dengan awak<
..
...
.....
........
hurmmm,,,mcm mna p0wn,,,saya sayang awak ~ sayang sesangat ! ilysm ~! ! ! ! ! !
ada sebab lain saya buat mcm nie,,,,,hurmm,,,saya tanak awak tawu,,,,saya tanak saketkan hati awak,,, 


thanks f0r everything.... !